Andere merken

Aduro

De Aduro houtkachels worden vervaardigd in Denemarken en kregen het SWAN label toegekend, hét label dat garant staat voor een uiterst milieuvriendelijk product. Dit label verkregen ze niet enkel door de groene werking van de kachel, maar ook door hun productieproces. Daarnaast zijn ze betaalbaar, van zeer goede kwaliteit en steeds afgewerkt tot in de kleinste details.

Austroflamm

austroflamkacel_homepage

De Oostenrijkse firma Austroflamm produceert moderne, design houtkachels met een zeer hoog rendement en extreem lage co-emissies in alle mogelijke prijsklassen. Brandtechnisch zijn ze de top van de markt! Wat deze kachels & haarden extra bijzonder maakt is de Xtra technologie: binnenin de kachel zitten accumulatiestenen die ervoor zorgen dat de kachel na het stoken nog gemiddeld 8 uur stralingswarmte geeft!

Olympia Fires

De Olympia Fires kachels uit Duitsland zijn echte kwaliteitskachels die bovendien ook nog betaalbaar zijn! Het zijn grotere kachels met grote stookruimtes en dus ook grotere vermogens. Ze bieden zowel staal- als speksteenversies van hun modellen aan. Naast een bijzonder sfeervol uiterlijk ligt het grote voordeel van deze bekleding in zijn functionaliteit: na het stoken blijft de kachel gemiddeld nog een uur stralingswarmte afgeven.

Castor

Onze Castor kachels brengen de sfeer van weleer tot leven in hun nostalgische jasje met een eigentijdse touch. Deze hout- en kolenkachels voldoen aan alle huidige normen en reguleringen.Belgisch design en ontwikkeling in een betrouwbare Duitse constructie. Wij geven dan ook 5 jaar garantie op onze toestellen. 100% gietijzer, duurzaamheid gegarandeerd!

Lotus

Houtkachels moeten eenvoudig in gebruik, mooi om te zien en milieuvriendelijk zijn. Daarom hebben wij er in de designfilosofie en bij de materiaalkeuze voor gekozen om kwaliteit en functionaliteit veel prioriteit te geven. Verder worden al onze kachels getest door erkende testinstituten, zodat u er zeker van bent dat een Lotus altijd aan de strengste milieueisen voldoet. Een houtkachel van Lotus is altijd het resultaat van de nauwe amenwerking tussen architect Kaare Sølvsten, technici en leveranciers overal ter wereld. Wij combineren namelijk de Deense designtraditie met onderdelen van de beste kwaliteit. Op die manier maken wij complete producten, waarin design, functionaliteit en techniek een eenheid vormen. Wij maken al houtkachels sinds 1979 en ons assortiment bestaat inmiddels uit tien unieke designseries die stuk voor stuk kunnen worden aangevuld met accessoires. Op die manier kunt u altijd een kachel vinden die het best bij uw woning en de behoeften van uw gezin past.

Masterflamme

  • secondary combustion / tertiary air supply
  • massive long-life firebox, logs up to 52 cm
  • add wood at intervals longer than 8 hours
  • heat up your premises within several minutes
  • heat your meals on top
  • triple deflection plate combustion system
  • panoramic glass intensifies the experience
  • Eko-Air-In external air supply system
  • 5-year warranty

 

Brochure Lotus (5.19 mb )

Brochure Austroflamme Insert (2.21 mb )

Brochure Olympia (3.19 mb )

Brochure Austroflamme (10 mb )

Brochure Aduro (2.13 mb )

Vragen of meer info nodig? Neem gerust contact met ons op!

0484 984 664 of silviavaneecke7@gmail.com