Ontdek ons visueel

Pelletkachels

Pellets, de nieuwe energie van vandaag. Milieubewust en goedkoop met eenvoudige bediening.

Meer over pelletkachels
Hout- & kolenkachels

Ons assortiment hout- en kolenkachels laten je lang en zorgeloos genieten van zijn weldadige warmte.

Meer over hout- & kolenkachels
Pellets & afhaling/levering

Deze pellets hebben een Certificaat DIN Plus en Certificaat EN Plus


Meer over interieur & keukengerei

NIEUW IN ONS GAMMA : Austroflamm Kachels

Geschiedenis

Reeds 2 generaties bieden wij vakmanschap en kwaliteit aan onze klanten en tevreden naservice.

Met meer dan 60 jaar ervaring staat Interbo-Lacroix garant voor gebruiksvriendelijke sfeerhaarden en kachels van de hoogste kwaliteit zoals NESTOR MARTIN – EFEL – SURDIAC en eigenhandig ontworpen sierschouwen.

Breng een bezoek aan onze showroom en U zal verrast staan van de mogelijkheden die wij U kunnen aanbieden. Verder bieden wij U:

  1. Gratis offerte
  2. Showroom ook open op afspraak
  3. Levering en plaatsing door één en dezelfde firma waarborgt een goede afwerking
  4. Dienst na verkoop
  5. Technische ondersteuning

Over ons

Ondertussen zijn we tevens gespecialiseerd en verdeler van milieuvriendelijke pelletkachels van sterke kwaliteit over heel Limburg, namelijk PIAZZETTA “met een unieke warmteluchtverplaatsing onderaan de kachel” en SUPERIOR (dochterbedrijf van Piazzetta). Deze pelletkachels bieden u de mogelijkheid aan om zuiniger en economischer te verwarmen in uw woning. Deze kachels geven warmte door het stoken van pellets. Pellets zijn kleine korrels gemaakt van hout. Ze worden gemaakt van houtafval, zoals zaagsel en houtkrullen, afkomstig van zuiver en onbehandeld hout. Tevens de houtkachels zijn geëvolueerd en zuiniger van verbranding.

Via deze website kunt u kennis maken met de kachels, pelletkachels en haarden in ons hout- en pelletsprogramma met tevens een assortiment van inzethaarden als vrijstaande haarden. Uit deze assortimenten heeft u de keuze voor woningen met moderne als klassieke interieurs. Interbo – Lacroix biedt u de mogelijkheden om uw woonkamer extra uitstraling te geven.

U kunt tevens bij ons terecht voor de leuke kwalitatieve houtkachels en inbouw, zoals : LOTUS **  SAEY “UNIFIRE” ** CASTOR ** AUSTROFLAM ** OLYMPIA en RIKA.

Het is nu mogelijk om op een eenvoudige manier de juiste kachel, pelletkachel of inzethaard voor u te vinden. Via de gedetailleerde informatie bij de kachel kunt u snel zien welke kachel u bij ons bewonderen kan.
Voor meer informatie kan u steeds vrijblijvend bij ons terecht en / of kom gerust even langs in onze showroom.
U kan bij ons terecht voor advies, plaatsing en nazorg van uw haard of kachel.

Interbo-Lacroix

Oprichters Interbo-Lacroix,
door dhr. F. Lacroix