Openingsuren

  • Ma:
  • Din:
  • Wo - do- vr:
  • Za: 13.00 – 17.30
  • Zo: Gesloten

Over Interbo-Lacroix

 


Twee generaties vakmanschap in kachels


Met Marc Lacroix staat al de tweede generatie aan het roer bij Interbo-Lacroix. Dit familiebedrijf werd meer dan 70 jaar geleden opgericht door Ferdinand Lacroix. In de beginjaren lag de focus op houtkachels, kolenkachels en zelfgemaakt sierschouwen. De laatste jaren vormen hedendaagse en CO2-neutrale pelletkachels de absolute topper in het gamma.

Van vader op zoon

De enorme kennis omtrent kachels en oplossingen voor rookgasafvoer werd bij Interbo-Lacroix doorgegeven van vader op zoon. Ferdinand Lacroix bouwde een sterke reputatie op in heel Limburg en ver daarbuiten.

Hij installeerde niet alleen de kolen- en houtkachels, maar bood meteen ook een totaalservice voor onderhoud en herstellingen.

De lange levensduur van een kachel wordt bepaald door een zorgvuldig onderhoud, zo was de visie van Ferdinand. Zoon Marc zet in dezelfde filosofie de bedrijfsvoering verder.

Sterk in totaalservice

Offerte op maat

Ook nu nog biedt Interbo-Lacroix een totaalservice. Dat betekent dat voor elk project een offerte op maat wordt uitgewerkt, inclusief plaatsing en rookgasafvoer.

Wanneer vereist komen we langs voor een plaatsbezoek. We analyseren dan bij u thuis de technische mogelijkheden en beperkingen.

In voorbereiding op dit plaatsbezoek, komt u best eerst langs in onze showroom waar u kennismaakt met onze talrijke modellen en mogelijkheden.

Ook voor de eventuele kanalisatie van de warmte van de pelletkachel naar andere ruimtes, kan u op ons rekenen.

Installatie en afstelling

Marc staat persoonlijk garant voor een vakkundige installatie en afstelling bij ingebruikname van uw kachel. Wij plaatsen zowel losse kachels als inbouwmodellen.

Onze installatieservice omvat alle rookgasafvoer, conform de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks onderhoud

De lange levensduur van een pelletkachel hangt grotendeels af van een correct onderhoud. Naast het reguliere onderhoud dat u zelf uitvoert, kan u op ons rekenen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Wij voeren het onderhoud steeds buiten uit, zodat we de overlast tot het strikte minimum beperken. Bij inbouwmodellen of wanneer de kachel niet naar buiten verplaatst kan worden, gaan wij zo net mogelijk te werk.

Bij een onderhoudsbeurt inspecteren en reinigen wij het volledige binnenwerk van de pelletkachel, inclusief schroef en motoren.