Openingsuren

  • Ma:
  • Din:
  • Wo - do- vr:
  • Za: 13.00 – 17.30
  • Zo: Gesloten

Pelletkachels

Kies de voordelen van een pelletkachel

Met een pelletkachel verwarmt u op een CO²-neutrale manier uw leefruimte en zelfs uw volledige woning. U kiest voor een verwarmingssysteem dat een aangename en gezellige warmte oplevert. Het vlammenspel blijft steeds fascineren. Een pelletkachel staat bovendien gelijk met een hoog gebruikscomfort. U steekt de pelletkachel eenvoudig aan met de afstandsbediening of - voor sommige modellen - uw smartphone. De ingebouwde thermostaat regelt het functioneren van de pelletkachel. Dankzij het zeer hoge verbrandingsrendement van de pellets, blijft u met zeer beperkte hoeveelheden as achter. Door het plaatsen van geïsoleerde warmteleidingen naar andere ruimtes, verwarmt uw pelletkachel de volledige woning.

Uitsluitend pelletkachels van topkwaliteit

Wij plaatsen uitsluitend pelletkachels van absolute topmerken. Op die manier bent u zeker van een maximaal rendement en een lange levensduur.

Wij zijn de exlusieve verdeler van pelletkachels van:

Wij bieden ook onderhoud en technische ondersteuning bij pelletkachels.

Ontdek het ultieme gebruikscomfort van een pelletkachel

Pelletkachels moet u – in tegenstelling tot houtkachels – niet voortdurend aanvullen. U hoeft ook niet met hout te zeulen. U vult het reservoir van de pelletkachel met ongeveer 15 à 30 kilogram pellets, afhankelijk van de capaciteit van uw model.

Tijdens het branden worden de pellets automatisch met een vijzel in het vuur geworpen. De toevoer van de pellets in de kachel verloopt volledig automatisch, afhankelijk van de gevraagde warmte. Een ingebouwde thermostaat stuurt het verbrandingsproces aan.

Een pelletkachel garandeert een optimale verbranding dankzij de ventilator die aangevoerde lucht van buiten door het vuur blaast. De warme lucht wordt aan de voorzijde van de pelletkachel uitgeblazen en – eventueel – via geïsoleerde warmteleidingen naar andere ruimtes geleid.

Dankzij het bijzonder hoge verbrandingsrendement van maar liefst 85%, houdt u slechts 1% as over. Dit hoge rendement verlaagt uiteraard het onderhoud van uw pelletkachel.

Een pelletkachel kunt u programmeren of bedienen met een afstandsbediening. Sommige kachels zijn voorzien van een display. Eén druk op de knop én het verbrandingsproces start automatisch. U stelt eenvoudig dag-, week- of weekendprogramma’s in. Er komen steeds meer modellen op de markt die u via WIFI met uw smartphone bedient.

Overtuigd van de voordelen van een pelletkachel

Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze showroom.

Wij berekenen op maat van uw specifieke situatie – waaronder het volume van de ruimte en de isolatie van uw woning – het vereiste vermogen van uw pelletkachel.

Huidige promoties op pelletkachels

Toon meer
  • Extra korting op toonzaalmodellen
  • Sierschouwen aan 50% korting afhaalprijs